HOTEL AT HOME EVENTS

In het voorjaar vindt het Hotel at Home Year Event plaats.  Tijdens het tweedaagse evenement bezoeken we nieuwe, inspirerende hotelconcepten in Amsterdam en brengen wij een bezoek aan The Independent Hotel Show. Tijdens deze dagen staat netwerken natuurlijk centraal en wordt ook het culinaire aspect niet vergeten.

In het najaar organiseert Hotel at Home een internationale Trend Tour. We bezoeken een bruisende stad waar nieuwe hospitality concepten uit de grond schieten. In Berlijn, Londen en Lissabon hebben we in het verleden een bezoek gebracht aan een grote diversiteit van unieke, nieuwe en inspirerende hospitality concepten. Tijdens deze 3-daagse reis staat inspiratie opdoen en nieuwe contacten leggen centraal.

Voor beiden reizen wordt een exclusief gezelschap van hoteliers óf (interieur)architecten genodigd om samen met de partners op pad te gaan.

MEER INFO
Hotel at Home is een netwerkplatform dat stakeholders uit de Hotel branche samenbrengt om van gedachten te wisselen, onderling zaken te doen en kennis te delen. Hotel at Home brengt tijdens haar events een grote diversiteit aan beslissers samen; van (interieur) architect tot projectinrichter en van general manager tot investeerder.

Hotel at Home Partners