GEBERIT

 SCROLL DOWN FOR MORE INFO

De wereldwijd opererende Geberit Group is Europees leider op het gebied van sanitaire producten. Geberit opereert met een sterke lokale aanwezigheid in de meeste Europese landen en biedt een unieke toegevoegde waarde als het gaat om sanitaire technologie en badkamerkeramiek. In 2016 heeft Geberit het merk Sphinx overgenomen.

Het productienetwerk omvat 29 productiefaciliteiten, waarvan er 6 buiten Europa gevestigd zijn. De groep heeft haar hoofdkantoor in Rapperswil-Jona, Zwitserland. Met ongeveer 12.000 medewerkers in ongeveer 50 landen, heeft Geberit in 2019 een netto-omzet van CHF 3.1 miljard gegenereerd. De Geberit aandelen zijn genoteerd aan de SIX Swiss Exchange en zijn sinds 2012 opgenomen in de SMI (Swiss Market Index).

DESIGN IN DE BADKAMER
Eenvoudige en tijdloze design dat perfect te combineren is – voor iedereen die op zoek is naar moderne elegantie, verscheidenheid aan kleuren en materialen.

Iedereen heeft andere wensen als het op de inrichting van de badkamer aankomt. Om aan de behoefte voor een individueel ontwerp te voldoen, bieden we producten met een breed scala aan vormen, kleuren en materialen. Naast een tijdloze, eenvoudig design zijn innovatieve functies een onmisbaar onderdeel van een goed badkamerontwerp. Bij Geberit vullen een goed design en een perfecte functie elkaar aan. Daarom ontwikkelen we onze producten volgens het principe van “Design Meets Function“.
Better bathrooms, better lives

ERVAAR GEBERIT AQUACLEAN IN EEN ONTSPANNEN SFEER
Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke voorkeur en wensen als het gaat om persoonlijke hygiëne. Geberit Aqua Clean douchewc’s zijn vertegenwoordigd in diverse prestigieuze hotels in Nederland en de omringende Europese landen. U kunt nu ook tijdens een verblijf in een Hotel genieten van het aangename en unieke gevoel van hygiëne en frisheid.
Hotel referenties Nederlands

GEBERIT ZORGT VOOR LEVENSKWALITEIT
Duurzaamheid is voor ons al tientallen jaren vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld in de vorm van waterbesparende producten, nieuwe logistieke oplossingen of energie-efficiënte productielijnen en een verantwoorde opleiding. Het is absoluut de moeite waard: voor het milieu, de maatschappij, de klanten en partners, de werknemers en de aandeelhouders.

Bezoek de website van de Geberit Groep om te zien hoe duurzaamheid alle aspecten van ons dagelijks denken en handelen karakteriseert

Recente Projecten

Contact

Rico Gerardu
Account Manager Hotel & Leisure
e: rico.gerardu@geberit.com
t: +31622699572
w: www.geberit.nl

Armand Gademan
Account Manager Hotel & Leisure
e: armand.gademan@geberit.com
t: +31612504416
w: www.geberit.nl

Geberit B.V.
Fultonbaan 15
3439 NE Nieuwegein
Nederland