GIRA

Made in Germany

Toekomstgerichte techniek en flexibele oplossingen in combinatie met een hoge designkwaliteit – daarvoor staat intelligente gebouwentechniek van Gira. Automatische lichtbesturing, tijdafhankelijke temperatuurregeling, muziek in elke ruimte, comfortabele hotelkamer deurcommunicatie, en integratie van beveiliging, make-up-room and do-not-disturb functies voor meer comfort, veiligheid en efficiëntie.

In Radevormwald (Duitsland) produceren circa 1.300 medewerkers schakelaars en wandcontactdozen, maar ook systeemcomponenten voor intelligente techniek. Gira heeft op doorslaggevende wijze bijgedragen aan de ontwikkeling van de gebouwsysteemtechniek. Uw gebouw ”intelligent” inrichten, kan bijdragen aan de ultieme hotelervaring voor uw gasten. Daarnaast kan gebouwentechniek uw hotel operations aanzienlijk optimaliseren.

111 jaar Gira – Met het oog op de toekomst
Gedurende haar gehele bestaan presenteert het, inmiddels door de vierde generatie geleide, familiebedrijf Gira zich als topmerk op de markt van de elektrotechnische installatie. Het staat voor innovatie en design, maar ook voor een nauwe relatie met alle betrokken partijen in het gehele bouwproces.

Mogen we u uitnodigen om kennis te maken met onze ‘’Made in Germany’ kwaliteit voor uw projecten?

Recente Projecten

Contact

Miranda Hoenjet
Key Account Manager Gira Nederland BV
e: miranda.hoenjet@gira.de
t: +31622506139
w: www.gira.nl

GIRA
Kazemat 3
3905 NZ Veenendaal
Nederland