Evenementen

Hotel at Home Year Events

HOTEL AT HOME YEAR EVENT 2019

De derde succesvolle editie van het Hotel at Home Year Event vond plaats op dinsdag 7 en woensdag 8 mei 2019. Tijdens deze inspirerende tour, samen met een exclusief gezelschap van 15 hoteliers, werden bijzondere Amsterdamse hospitality concepten per boot bezocht. De tweede dag bezochten we de bouwplaats van nhow Amsterdam RAI en de reis werd afgesloten met een bezoek aan de Independent Hotel Show.

Benieuwd hoe de hele reis eruit zag? Lees hieronder verder!

Na een culinair ontvangst bij Conscious Hotel Westerpark en een rondleiding zijn we per boot vertrokken naar Hotel Sir Adam. In dit moderne hotel hebben wij een kijkje mogen nemen in een aantal excentrieke hotelkamers en vergaderruimtes, waarna we een bezoek brachten naar Pulitzer Amsterdam. In dit originele hotel hebben we een kijkje mogen nemen in de meest interessante en mooiste plekken binnen dit hotel. We hebben deze inspirerende dag afgesloten met een 6-gangen diner bij Conscious Hotel Westerpark.

Op 8 mei hebben we de gasten meegenomen naar de bouwplaats van nhow Amsterdam RAI Hotel. Hier hebben wij een uniek kijkje mochten nemen in één van de toekomstige hotelkamers. Vervolgens hebben we via de ”Fast Lane” een bezoek gebracht aan The Independent Hotel Show, waar de partners van Hotel at Home onze gasten hebben ontvangen op hun stands!

FOTO'S

Hotel at Home Trend Tours

HOTEL AT HOME TREND TOUR LISBON 2019

De derde inspiratiereis, Hotel at Home Trend Tour, vond donderdag 21 tot en met zaterdag 23 november 2019 plaats in het Portugese Lissabon. Tijdens deze reis bezochten we maar liefs 9, elk op eigen wijze unieke, mooie en/of interessante, hotelconcepten.

Benieuwd hoe de hele reis eruit zag? Lees hieronder verder!

Eenmaal aangekomen bij ons hotel werden we verrast door de sportieve uitstraling bij Pestana CR7 Lisboa. Kort erna vertrokken we per metro richting Myriad by Sana gelegen aan de oever van de Taag. Hier genoten we van een luxe diner met panoramisch uitzicht.

Op de tweede dag ontdekten we Lissabon pas echt, lopend door de smalle steegjes en op de stijle trappen. De dag startte met een bezoek aan Pousada de Lisboa, het prachtig gerestaureerde Small Luxury Hotel gevestigd in het voormalige Ministerie van Binnenlandse Zaken. Hierna vervolgden wij onze reis richting The Lumiares Hotel & Spa waar we een kijkje kregen in de studios. Om de hoek hiervan bezochten we The Vintage Hotel & Spa dat eveneens onderdeel is van BOMPORTO Hotels. Het hotel was een verrasing met zijn 70’s uitstraling. Na afloop van de rondleiding genoten we in het restaurant The Blue van een lunch. Kort hierna werden we warm verwelkomd door António en Filipa in Casa Fortunato. Zij namen in 2016 de stap om hun droom werkelijkheid te maken en vertelden ons meer over hun missie om gasten te ontvangen en deze toe te laten in hun familie. Een unieke locatie en familie. Als laatste bezochten we 1908 Lisboa Hotel waar we de tweede dag afsloten bij Restaurante Infame.

Op de zaterdag zijn we afgereist naar LX Factory waar kunst, design, cultuur, workshop en lekker eten samenkomen. We sloten de reis af bij Verride Palácio de Santa Catarina. We startten met een een glas bubbels op grote hoogte en namen een moment om te genieten van het prachtige 360º uitzicht over Lissabon. Na het bekijken van de adembenemende kamers hebben we op passende wijze de reis afgesloten met een uitgebreide lunch in Suba.

FOTO'S

HOTEL AT HOME YEAR EVENT 2018

Na een succesvolle 1ste editie in 2017, vond op donderdag 7 juni 2018 de 2e editie van het Hotel at Home Year Event plaats. Aansluitend aan Design District in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Met een exclusief gezelschap van +/- 40 personen startte het event plenair, waarna we gezamenlijk op pad gingen door Rotterdam voor een unieke Trend Tour langs bijzondere hospitality concepten.

Lees hieronder hoe deze unieke reis eruitzag!

We startten plenair in de Van Nelle Fabriek met een sprekerssessie van Freek Speksnijder (People Place Architecture) en Marcel van der Veer (MARS Architecten). Zij maakten iedereen enthousiast en namen ons mee in Rotterdam van toen en nu. Vervolgens namen ze ons mee op pad door Rotterdam middels typisch Rotterdams vervoer, de watertaxi. We bezochten nhow Rotterdam, Inntel Mainport & Rotterdam City Centre, Tropicana en de Fenix Food Factory. Het was een mooi event en we hebben Rotterdam écht leren kennen.

FOTO'S

HOTEL AT HOME TREND TOUR BERLIN 2018

Na een succesvolle 1ste editie in 2017, vond van donderdag 29 november tot en met zaterdag 1 december 2018 de 2e editie van het Hotel at Home Trend Tour plaats. In Berlijn zochten we naar inspiratie, innovatie en nieuwe contacten, en deze hebben we gevonden! We bezochten 12 uiteenlopende hospitality concepten, 4 culinaire hotspots en legden ruim 30 nieuwe contacten.

Lees hieronder hoe deze unieke reis eruitzag!

Binnen 50 minuten stonden we al op Berlijns grondgebied. Onze eerste stop was Hotel Adlon Kempinski aan de iconische Brandenburger Tor. Ons bezoek hier eindigde met een welkomstborrel in een van de suites. Een mooie start van de trend tour. We vervolgden onze weg naar ons hotel; Vienna House Andel’s. Hier sloten we de eerste dag af met een shared dinner en borrel in de Skybar op de 14e etage met uitzicht op de Alexanderplatz. Vrijdag startten we de dag in twee groepen, waarna we bij de lunch weer samen kwamen. De Partners wisselden van groep, om de dynamiek erin te houden. Ondanks het weer en de kou hebben we een mooie en inspirerende dag gehad die eindigde in een ‘stukje Parijs’ in Berlijn: Hotel Provocateur Berlin.

Op zaterdag 1 december, bezochten we nog twee uiteenlopende locaties. Eerst stond Hotel Oderberger Berlin op het programma. Een hotel met een rijke historie in een modern jasje. De trend tour werd afgesloten bij hotel Sir Savigny aan de bekende Savingy Platz. In The Butcher sloten we de trend tour af met een ‘burger brunch’, waarna we weer richting de luchthaven vertrokken.

FOTO'S

HOTEL AT HOME YEAR EVENT 2017

Op woensdag  7 juni 2018 vond het allereerste Hotel at Home Year Event plaats. Het Hotel at Home Year Event 2017 stond in het teken van ‘Design meets Hospitality’.

Geheel in thema begeleidde moderator Esther Boers ons met veel gastvrijheid door drie inspirerende verhalen van drie inspirerende personen. Robert van Ieperen beet het spits af met zijn visie op design, business en hospitality in het dagelijks leven. Robert Mulder vertelde vervolgens over de recente ontwikkelingen op het gebied van hotelontwerp en unieke hotelformules van de grote spelers op de markt. Tot slot vroeg trendwaarnemer Herman Konings op energieke wijze de aandacht voor de ‘paradoctrine’: de leer van het absorberen van paradoxen. Natuurlijk was er na het congres volop de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje de banden aan te halen en onderling te netwerken.

FOTO'S

HOTEL AT HOME TREND TOUR LONDON 2017

Maandag 20 november 2017 was het zover! De 1ste editie van de Hotel at Home Trend Tour vond plaats, in Londen. Het gezelschap vertrok naar Londen voor een Trend Tour langs de mooiste, interessantste en unieke hotelconcepten van Londen. Vanuit Brussel werd met de Eurostar naar Londen gereisd. In de trein was gelijk het perfecte moment om kennis te maken met elkaar.

Aangekomen in Londen zijn we in twee groepen door Londen getrokken. We hebben zeven hotelconcepten bezocht. Alle concepten weer op eigen wijze uniek, mooi en/of interessant. We mochten ‘binnenkijken’ bij Rosewood Londen, Charlotte Street Hotel, Ham Yard Hotel en The London Edition. Aangekomen bij ME by Meliá hebben we de eerste dag feestelijk afgesloten met een borrel in Radio | Rooftop bar en een diner bij Restaurant STK. De afterdrink vond plaats bij Hilton Tower Bridge London.

Op dinsdag 21 november zijn we gestart bij SLEEP | The Hotel Design Event.  Vervolgens hebben we een bezoek gebracht aan The Curtain Shoreditch en Nobu Hotel Londen, een indrukwekkende afsluiter van de Trend Tour. 

FOTO'S