INTRA LIGHTING

 SCROLL DOWN FOR MORE INFO

Intra Lighting is een internationale fabrikant van verlichtingsarmaturen en opgericht in 1989. Het hoofdkantoor is gevestigd in Slovenië, wereldwijd zijn er 350 personen werkzaam. Intra Lighting ontwerpt en fabriceert haar armaturen in eigen fabrieken en exporteert naar 40 landen. 

Wij zijn een allround-fabrikant van verlichting maar dan wel een fabrikant waarbij de mensen echte specialisten zijn op het gebied van licht. Ze weten wat je moet doen én wat je moet laten, om een project het licht te geven wat het nodig heeft. Dit maakt Intra Lighting  tot uw ideale lichtpartner; wij leveren niet zomaar wat je vraagt, maar adviseren wat je nodig hebt. 

Vanuit ons kantoor in Leerdam (en via onze showrooms in Amsterdam en Rotterdam) onderhouden wij contacten met projectverlichters, architecten, adviseurs, projectontwikkelaars en interieurbouwers.   Samen zorgen we ervoor dat ieder project het licht krijgt dat het nodig heeft en dat het verdient. Van een ultiem verlichtingsplan tot op maat gemaakte armaturen uit één van onze fabrieken. 

De verlichtingsmerken waarmee wij in werken zijn Intra Lighting, Leds-C4, Multiline, Ledolight en Kinetura. Stuk voor stuk kwalitatieve en betrouwbare merken binnen de wereld van verlichting en gezamenlijk de perfecte combinatie om ieder project van de beste verlichting te voorzien. De merken zijn innovatief en volgen de trends van vandaag. Op ons platform https://www.lichtwerktnederland.nl/ kunt u onze actuele catalogi terugvinden en zien welke projecten wij zoals gerealiseerd hebben.

Samen werken aan licht zorgt voor creativiteit en geeft energie. Daar doen we het voor!

Recente Projecten

Contact

Norbert Staneke
e: sales@intra-lighting.nl
t: +31(0)345-623678
w: www.intra-lighting.com
w: www.lichtwerktnederland.nl

Intra Lighting Benelux BV
Gildenstraat 26
4143 HS LEERDAM