SPHINX | GEBERIT

 SCROLL DOWN FOR MORE INFO

Geberit is onderdeel van de mondiaal georiënteerde onderneming Geberit Group, de Europese marktleider in sanitaire producten. Geberit werkt als een geïntegreerde groep met een zeer sterke lokale aanwezigheid in de meeste Europese landen en levert een unieke toegevoegde waarde als het gaat om de sanitaire technologie en badkamer keramiek.

Het productienetwerk omvat 35 productiefaciliteiten, waarvan 6 zich overzee bevinden. Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Rapperswill-Jona, Zwitserland. Met meer dan 12.000 medewerkers in meer dan 40 landen genereert Geberit een netto-omzet van CHF 2.9 miljard. De Geberit aandelen zijn genoteerd op de SIX Swiss Exchange; in 2012 is het aandeel Geberit opgenomen in de SMI (Swiss Market Index).

Sphinx is onderdeel van de mondiaal georiënteerde onderneming Geberit Group, de Europese marktleider in sanitaire producten. Geberit werkt als een geïntegreerde groep met een zeer sterke lokale aanwezigheid in de meeste Europese landen en levert een unieke toegevoegde waarde als het gaat om de sanitaire technologie en badkamer keramiek.

Het productienetwerk omvat 35 productiefaciliteiten, waarvan 6 zich overzee bevinden. Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Rapperswill-Jona, Zwitserland. Met meer dan 12.000 medewerkers in meer dan 40 landen genereert Geberit een netto-omzet van CHF 2.9 miljard. De Geberit aandelen zijn genoteerd op de SIX Swiss Exchange; in 2012 is het aandeel Geberit opgenomen in de SMI (Swiss Market Index)

Recente Projecten

Contact

Rico Gerardu
Account Manager Hotel & Leisure
e: rico.gerardu@geberit.com
t: +31622699572
w: www.geberit.nl | www.sphinx.nl

Armand Gademan
Account Manager Hotel & Leisure
e: armand.gademan@geberit.com
t: +31612504416
w: www.geberit.nl | www.sphinx.nl

Geberit B.V.
Fultonbaan 15
3439 NE Nieuwegein
Nederland