HOTEL AT HOME YEAR EVENT 2019

HOTEL AT HOME YEAR EVENT 2018

Design meets guest experience

Na een succesvolle eerste en tweede editie in 2017 en 2018, vond op dinsdag 7 en woensdag 8 mei 2019 de derde editie plaats. Voorafgaand aan The Independent Hotel Show – Amsterdam in RAI Amsterdam, ontving Hotel at Home een exlusief gezelschap van 15 hoteliers om op pad gaan door Amsterdam voor een unieke Trend Tour langs bijzondere hospitality concepten.
We verplaatsen ons op de Amsterdamse grachten per salonboot van locatie naar locatie. Gedurende de trend tour hebben we op dinsdag 7 drie verschillende concepten bezocht, welke op eigen wijze creatief, eigenwijs en innovatief waren. De drie concepten gaven ons een uniek kijkje achter de schermen en vertelden over hun visie op design meets guest experience.
Op woensdag bezochten we nhow Amsterdam RAI, welke nog letterlijk in de steigers staat. Om toch een beeld te krijgen bij de toekomstige hotelkamer, kregen we een kijkje in een showroom. Bovendien werd tijdens het bezoek duidelijk hoe het hotel er in de toekomst zal komen uit te zien. De trend tour eindigde met een bezoek aan The Independent Hotel Show, die voor de eerste keer plaatsvond in Amsterdam. Hier waren de deelnemers in de gelegenheid om kennis te vergaren bij Keynotes op Hotel Vision Stage en inspiratie op te doen bij de diversiteit aan standhouders. Bovendien was er voldoende gelegenheid om te netwerken op en rondom de beurs.

Programma dinsdag 7 mei 2019 

14:00 – Ontvangst Bar Kantoor Conscious Hotel Westerpark
14:45 – Rondleiding Conscious Hotel Westerpark
16:00 – Rondleiding Sir Adam – ADAM Toren
17:00 – Rondleiding Pulitzer Amsterdam
18:30 – Diner en netwerkborrel Bar Kantoor – Conscious Hotel Westerpark

Programma woensdag 8 mei 2019

09:00 – Ontvangst RAI Amsterdam
09:30 – Bezoek aan nhow Amsterdam RAI
10:30 – Bezoek The Independent Hotel Show – op eigen gelegenheid